Ella Leyers schrikt van zichzelf: "Wie ben ik geworden?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ella Leyers schrikt van zichzelf: "Wie ben ik geworden?"

Ella Leyers schrikt van zichzelf: "Wie ben ik geworden?"

Ella Leyers kan het amper geloven wat ze geflikt heeft. Op haar Instagrampagina onthult ze dat ze eindelijk werk maakt van haar goede voornemens en daarmee lokt ze meteen heel wat reacties uit. Ook Élodie Ouédraogo moet wat kwijt.

Ella Leyers onthult dat ze volop aan haar conditie aan het werken is. Zo verklapt ze op sociale media dat ze tegenwoordig regelmatig naar de fitness gaat en soms sport ze zelfs al om 8 uur 's ochtends. Dat vindt ze zelf wonderbaarlijk. "8 AM work-outs hahaha wie ben ik geworden?", klinkt het.

Om 8 uur in de sportschool geraken is volgens Ella een heuse prestatie en daar schept ze maar al te graag over op. Zo stuurt ze een berichtje naar Élodie Ouédraogo dat ze al naar de fitness is geweest. "Ik ging er gestaan hebben. Dan ga ik nu lopen", reageert de ex-atlete. "We zijn zo goed bezig. Echt walgelijk", zegt ze al lachend. "Echt hé", voegt Ella er nog aan toe.

Steun

"Yes to all of this honey", reageert Élodie meteen onder de post van Ella. Ook haar andere volgers bewonderen haar toewijding. "En er nog mega fris uitzien", "Iemand dat goed bezig is precies, amai", "De beste", "Next step: screenshotjes van Strava", "Sporty spice" en "Bam", klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws