Emotioneel afscheid voor musicalactrice Ann Van den Broeck: "Met pijn in het hart" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Emotioneel afscheid voor musicalactrice Ann Van den Broeck: "Met pijn in het hart"

Emotioneel afscheid voor musicalactrice Ann Van den Broeck: "Met pijn in het hart"

Volgend jaar keert de Vlaamse versie van de musical 'Mamma Mia!' terug. Maar dat zal deze keer zonder Ann Van den Broeck zijn. Dat maakte de musicalactrice zopas bekend.

Op 22 maart 2025 maakt de musical 'Mamma Mia!' een comeback. Maar Ann Van den Broeck zal niet meer in de huid kruipen van Donna. Dat laat ze weten via Instagram. "Lieve mensen. Met pijn in het hart en een knoop in mijn maag neem ik afscheid van 'Mamma Mia!'", schrijft Ann.

Ze legt ook uit waarom ze niet meer in de musical te zien zal zijn. "Er kwam een opportuniteit op mijn pad die ik niet kon laten liggen. Ik kreeg een mooie kans aangeboden om in Nederland in een langlopende productie mee te spelen. Na overleg met en de zegen van Deep Bridge, besloot ik deze kans te grijpen. Dikke merci daarvoor!", aldus de actrice.

Vervangster

"Maar ook al komt er iets moois op mijn pad, afscheid nemen blijft moeilijk", gaat ze verder. "Met vochtige ogen, maar met de glimlach geef ik de fakkel door aan Maike Boerdam. Donna is bij haar in veilige handen. Ze zal stralen op ons Grieks eiland, daar heb ik alle vertrouwen in", klinkt het. Maike Boerdam is bij het grote publiek vooral bekend als Betsy in 'Big & Betsy'.

14 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws