Enorme tegenslag voor Ella Leyers na breuk: "Overweegt gerechtelijke stappen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Enorme tegenslag voor Ella Leyers na breuk: "Overweegt gerechtelijke stappen"

Enorme tegenslag voor Ella Leyers na breuk: "Overweegt gerechtelijke stappen"

Ella Leyers maakt momenteel geen gemakkelijke periode door. Ze heeft amper tijd gehad om haar relatiebreuk met Rik Verheye, met wie ze verloofd was en een huis had gekocht, te verteren, of er komen opnieuw heel wat kopzorgen bij.

Ella Leyers lag de laatste tijd hevig onder vuur omdat ze opdook in reclame voor afslankmiddelen. Zo zou de actrice beweren dat je 11 kg kan kwijtraken in 50 dagen, met behulp van pillen. Het ene na het andere bericht volgde elkaar op. Ella zelf liet al meermaals blijken dat ze er helemaal niets mee te maken had en dat het om een vals Facebook-account ging.

Toch lijkt lang niet iedereen de ‘De Ideale Wereld’-presentatrice te geloven. “Jij hebt zulke pillen toch niet nodig”, “Ik heb je dieetpillen gekocht, maar die werken dus totaal niet, hé!”, “Het is eigenlijk niet oké dat een BV geld wil verdienen door zo’n reclame” en “Op die foto zie je er niet goed uit. Verzorg je”, citeert TV-Familie enkele harde commentaren. De valse beschuldigingen wegen zwaar op Ella.

Gelukkig nemen ook heel wat fans het voor haar op. “Maar allez, zien jullie dan niet dat Ella het slachtoffer is van een hacker of cyberaanval?”, “Jammer dat jij je energie moet steken in je verdedigen tegen iets waar je echt niks aan kan doen” en “Laat het je alsjeblieft niet van de wijs brengen, Ella”, klinken de tegenreacties. Intussen blijft de actrice onderstrepen dat ze er niet mee gediend is. Ella reageert op de commentaren door te zeggen dat “haar advocaat ermee bezig is”. “Ze overweegt gerechtelijke stappen te ondernemen om haar naam te zuiveren”, schrijft het weekblad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws