Erik Van Looy (61) kampt met ernstige gezondheidsproblemen: "Dokters staan voor een raadsel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy (61) kampt met ernstige gezondheidsproblemen: "Dokters staan voor een raadsel"

Erik Van Looy (61) kampt met ernstige gezondheidsproblemen: "Dokters staan voor een raadsel"

Erik Van Looy heeft geen goed nieuws te melden over zijn gezondheid. Zo vertelt de 61-jarige presentator in de podcast 'Frietcast' dat hij kampt met verstikkingsverschijnselen.

Erik Van Looy was onlangs te gast in podcast 'Frietcast' van Petra De Pauw, de vrouw van 'F.C. De Kampioenen'-acteur Herman Verbruggen. Daarin vertelde hij dat hij de laatste tijd amper nog frietjes eet en dat hij steeds vaker inruilt voor puree.

"Dat is omdat ik het afgelopen jaar drie keer verstikkingsverschijnselen heb vertoond", legt Erik uit. "En de laatste keer was het met de Heimlichgreep en al. Ik dacht dat ik doodging", aldus de presentator.

Slecht eetgewoontes

Helaas weet Erik niet wat er precies aan de hand is met hem. Ook de dokters staan voor een raadsel. "Maar wat vroeger door mijn slokdarm kon, raakt er nu niet meer door", aldus Erik. Al heeft het probleem volgens hem ook te maken met zijn eetgewoontes. "Ik eet te snel, snijd mijn eten niet genoeg en kauw onvoldoende", geeft hij toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws