Erik Van Looy bevestigt vermoedens en pronkt met nieuwe vriendin

230929erikvanlooyplay4
Erik Van Looy (61) is niet langer single, dat liet hij onlangs duidelijk vallen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Al snel deed het gerucht de ronde dat topmodel Anouck Lepère (44) de gelukkige zou zijn. Dat nieuws lijkt de presentator nu zelf te bevestigen.
“Ik ben niet meer single. Maar het is pril”, kondigde Erik Van Looy enkele weken geleden aan in ‘De Slimste Mens’. Meer gaf de presentator niet prijs over zijn relatie. Hij noemde ook geen namen, ook al doet al weken het gerucht de rond dat hij zijn hart zou verloren zijn aan het 17 jaar jongere topmodel Anouck Lepère.
Die vermoedens werden bevestigd toen Anouck afgelopen weekend de openingsavond van galerie De Zwarte Panter bijwoonde aan de zijde van Erik, zoals je hieronder kan zien. Dat was meteen ook de eerste keer dat de tortelduifjes samen werden gespot sinds de regisseur in ‘De Slimste Mens’ onthulde dat hij verliefd is.

Wie is Anouck?

Anouck Lepère is geen onbekende in showbizzland. Ze brak begin jaren 2000 door in de modellenwereld en ontpopte zich als snel tot een internationaal topmodel in New York. Lepère is nog steeds aan de slag als model, maar sinds kort oefent ze haar job opnieuw uit vanuit Antwerpen. “Ik reis nog steeds van hier naar daar, al doe ik het wel wat rustiger aan. Ik begin het beu te worden om dat nomadenbestaan te leiden”, vertelde ze onlangs nog in Het Laatste Nieuws.
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories