Eva De Roo doet vreselijke ervaring in bed uit de doeken: "Dat was heel traumatisch" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eva De Roo doet vreselijke ervaring in bed uit de doeken: "Dat was heel traumatisch"

Eva De Roo doet vreselijke ervaring in bed uit de doeken: "Dat was heel traumatisch"

Eva De Roo schoof deze week aan in Lotte Vanwezemaels podcast ‘Lotte gaat diep’. Daarin praat de Studio Brussel-presentatrice niet alleen openhartig over haar relaties, ook haar seksleven wordt uitvoerig besproken.

Zo maakt Eva De Roo er geen geheim van dat haar libido de hoogte inschiet als ze ontzettend moe is. “Bijvoorbeeld na een festival wanneer ik helemaal brak ben. Je bent dan niets meer waard en denkt ook totaal niet meer na. Na de kater heb ik heel graag seks”, vertelt Jan Paternosters vrouw openhartig in ‘Lotte gaat diep’. “Of ik ook het initiatief neem? Tuurlijk. Het zou niet tof zijn mocht het altijd van één kant komen.”

Maar voorspel is daarin niet altijd een must, denkt de radiostem erover. “In het begin kan dat belangrijk zijn om elkaar te vinden, maar het kan ook fijn zijn om die stap soms over te slaan”, legt ze uit. “Dat maakt het spannender. Onvoorspelbaarheid hoort bij seks. Eenheidsworst is saai in een relatie”, vindt Eva, die duidelijk heel tevreden is met haar seksleven. “Ik moet niet altijd de wildste seks hebben of acrobatische toestanden beleven. Elke keer is gewoon anders, door het moment of hoe je het beleeft.”

Trauma voor het leven

Maar niet elke ervaring is even goed meegevallen. Eén moment uit het verleden staat helaas in Eva’s geheugen gegrift. “Ik ben iemand die tijdens seks niet te veel nadenkt. Behalve dan die ene keer toen mijn mama binnenkwam…”, lacht de StuBru-stem van schaamte. Auwch! “Dat was echt een traumatische ervaring”, herinnert de presentatrice zich. “Gelukkig heeft mijn moeder dat opgelost door daarna altijd op de trap 'housekeeping' te roepen als ze naar boven kwam.”

Populair

Laatste nieuws