Eva Pauwels opnieuw van 't straat? Ex van Jacques Vermeire spreekt klare taal Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eva Pauwels opnieuw van 't straat? Ex van Jacques Vermeire spreekt klare taal

Eva Pauwels opnieuw van 't straat? Ex van Jacques Vermeire spreekt klare taal

Eva Pauwels was zo’n vijf jaar getrouwd met Jacques Vermeire. In 2001 scheidden ze, maar heeft Eva Pauwels al iemand nieuw leren kennen? Ze verklapt nu zelf meer over haar liefdesleven.

In de nieuwe realityreeks ‘De Vermeires’ duikt ook Eva Pauwels op. Samen met Jacques Vermeire kreeg ze twee kinderen, Julie en Maxime. Zij brengen in de serie een bezoekje aan hun mama. Zij willen in ‘De Vermeires’ laten zien dat het opnieuw goed gaat met Eva, nadat ze jaren kampte met een alcoholverslaving.

In een nieuw interview met Dag Allemaal vertelt Eva dat ze nu woont in Oostakker, dichtbij haar ouders en haar grootmoeder. Hoewel ze alleen woont, voelt ze zich toch niet eenzaam. “Totaal niet, ik ben graag op mijn eentje”, geeft ze toe. “En Charlie, mijn therapiehond, woont bij mij. Ik heb hem vier jaar geleden gekocht toen ik net de alcohol had afgezworen”, legt ze uit.

Als ze de vraag krijgt of ze ooit nog met iemand zal samenwonen, geeft ze een verrassend antwoord. “Er is plaats genoeg, maar ik weet niet of ik dat nog kan, samenwonen”, biecht ze op. “Hoe ouder ik word, hoe kritischer ik ben op het vlak van partners” aldus Eva. “Als ik tot over mijn oren verliefd ben, zal ik die persoon met open armen ontvangen. Maar ik ga geen lief in huis nemen om niet alleen te zijn”, bedenkt ze zich. “Ik wil geen stress door een relatie, maar waar vind je dat nog…”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws