Evi Hanssen haalt plots uit naar Gert Verhulst: "Daar moet hij aan werken"

240131evihanssenplay4
Gert Verhulst is sinds maandag 29 januari opnieuw te bewonderen op Play4 in 'De Tafel van Gert'. Net zoals vorig seizoen is Evi Hanssen een van de tafelspringers. Toch heeft de presentatrice ook kritiek op Gert Verhulst.
Evi Hanssen was jarenlang tafeldame bij 'De Wereld Draait Door' met Matthijs van Nieuwkerk en nu zit ze ook regelmatig bij Gert Verhulst in 'De Tafel van Gert'. "Op het vlak van talkshows kan ik dus vergelijken met de top, en ik moet zeggen: de show van Gert zit goed. Hij is enorm gegroeid", zegt Evi in Humo.
Al heeft ze ook kritiek. "De makers doen echt hun best om vrouwen ouder dan 40 aan de tafel te krijgen, maar het blijft een mannenshow. Toen ik de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen aankaartte, ook op het vlak van verloning, zei hij: 'Allee, Evi, bijna evenveel, dat is toch goed?'"

Grumpy old man

"Gert heeft natuurlijk jarenlang een talkshow gemaakt met James Cooke", gaat ze verder. "Zij waren de grumpy old man en de clown: als Gert cynisch reageerde, was er de fantastische James om er vrolijkheid in te brengen. Maar plots zat Gert daar alleen, en in het begin was hij soms nog wat cynisch. Het is een werkpuntje", besluit Evi.