Ex-Miss België Romanie Schotte deelt heuglijk nieuws: "Twinning is winning" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Miss België Romanie Schotte deelt heuglijk nieuws: "Twinning is winning"

Ex-Miss België Romanie Schotte deelt heuglijk nieuws: "Twinning is winning"

Romanie Schotte en Stefan Talpe hebben geweldig nieuws te melden. Ze zijn vandaag de trotse ouders geworden van een tweeling.

Het geluk kan vandaag niet op voor Romanie Schotte en haar partner Stefan Talpe. Romanie is vandaag bevallen van een jongetje en een meisje en zowel de baby’s als de mama stellen het goed. Het model kondigt dit bijzondere nieuws zelf aan op haar Instagrampagina.

Romanie deelt ook nog een heel schattig plaatje van haar twee kindjes. Op die foto zien we twee handjes van de pasgeboren baby’s. “You can’t separate what’s meant to be together”, schrijft ze erbij. Bovendien onthullen Romanie en Stefan ook meteen de namen van hun oogappeltjes: Gilles Talpe en Romée Talpe.

In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes van haar volgers. “Oh proficiat! Zo mooi”, “Dat wordt een onafscheidelijk duo”, “Beste vrienden voor altijd”, “Prachtige namen”, “Mooie baby’s”, “Oh goed gedaan toppertjes” en “Geniet van jullie schatten”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws