Exact twintig jaar na 'Idool': Natalia moet plots wat kwijt over Koen Wauters

09052023koenwautersnataliainstagram
20 jaar geleden stond Natalia in de finale van de allereerste editie van het VTM-programma ‘Idool’. Koen Wauters was daar toen ook aanwezig en de zangeres heeft nu nog een duidelijke boodschap voor de Clouseau-frontman.
Natalia is bekend geworden door haar deelname aan de talentenjacht 'Idool' in 2003. Ze schopte het toen tot de finale, maar eindigde op de tweede plaats. Peter Evrard werd toen gekroond tot de winnaar. Toch bleek na de wedstrijd dat er niet voor hem, maar wel voor Natalia een zeer succesvolle toekomst in het verschiet lag.
Op haar Instagrampagina blikt de zangeres nu terug op die bijzondere ervaring. "Vandaag exact 20 jaar na de finale van 'Idool' vond ik het nog eens de moeite waard om een fotootje uit de oude doos te hermaken", schrijft ze onder twee kiekjes waarop ze voor de camera poseert samen met Koen Wauters. "Twee foto's genomen op exact dezelfde plaats", aldus Natalia.

'The Voice'

Koen en Natalia bevinden zich namelijk backstage in de tv-studio waar momenteel het nieuwe seizoen van 'The Voice' wordt opgenomen. "In de make-up", klinkt het. De zangeres heeft ook nog een duidelijke boodschap voor Koen. "Gewoon geweldig dat we dit nog kúnnen doen! Dikke knuffels, Koen!", sluit ze af.