Negen maanden na zijn relatiebreuk: Metejoor plots gelinkt aan Ella Leyers Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Negen maanden na zijn relatiebreuk: Metejoor plots gelinkt aan Ella Leyers

Negen maanden na zijn relatiebreuk: Metejoor plots gelinkt aan Ella Leyers

Joris Van Rossem (33), beter bekend als Metejoor, is na zijn liefdesbreuk vorig jaar volgens Dag Allemaal nog steeds vrijgezel. Daarom gingen zij opzoek naar een ideale match voor hem. En toen kwamen ze uit bij Ella Leyers.

Ella Leyers (35), bekend als presentatrice van 'De Ideale Wereld' en actrice, houdt zich na haar opzienbarende breuk met acteur Rik Verheye, qua liefdesleven opvallend op de achtergrond. Toch zou zanger Metejoor een interessante match kunnen zijn voor Leyers. Beiden hebben recent een liefdesbreuk meegemaakt, wat kan leiden tot diepgaande reflectie en een mogelijke nieuwe verbintenis.

Als dochter van Jan Leyers van Soulsister, heeft Ella Leyers muziek in haar bloed, wat haar een aantrekkelijke partner voor Metejoor zou maken, gezien zijn passie voor muziek. Bovendien zouden hun creatieve talenten goed op elkaar kunnen afstemmen. Leyers, die ook een verleden heeft met Rik Verheye, zou echter terughoudend kunnen zijn om opnieuw een relatie met een bekende persoonlijkheid aan te gaan, gezien haar eerdere ervaringen.

De potentiële combinatie van Ella Leyers en Metejoor zou een boeiend samenspel kunnen zijn van muziek, creativiteit en gedeelde ervaringen, hoewel Leyers' mogelijke voorbehoud tegen een nieuwe publieke relatie een overweging blijft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws