Fabrizio kan zijn tranen niet meer bedwingen en breekt volledig: "Ik sloeg tilt"

02052023fabriziotzinaridisinstagram
In Vlaanderen kunnen we sinds kort kijken naar 'Special Forces: Wie durft wint', maar ook in Nederland is er een nieuw seizoen van 'Special Forces VIPS' aan de gang. In die Nederlandse versie schittert Fabrizio Tzinaridis en in één van de afleveringen krijgt de realityster het bijzonder moeilijk.
In het Videoland-programma 'Special Forces VIPS' ondergaat Fabrizio Tzinaridis de zwaarste training van Nederland. De realityster, die bekend is geworden door 'Temptation Island' en 'De Bachelor', moet zijn grenzen duidelijk verleggen. Op zijn Instagramverhaal onthult hij nu wat de belangrijkste les is die hij heeft geleerd. Zo vertelt hij meer over een moeilijk moment op dag twee toen hij een paniekaanval kreeg.
"Ik sloeg tilt en werd overladen door vermoeidheid en emotie. Maar vooral teleurstelling", geeft hij toe. "Ik ben al jaren zo hard voor mezelf. Altijd maar streven. Constant onder het vergrootglas van de media en mensen thuis", legt Fabrizio uit. "En plots, in dat moment, werd het me te veel", aldus de realityster. Plots stroomden de tranen over zijn wangen.

Grootste les

De oud-Special Forces Operator had toen een duidelijke boodschap voor Fabrizio. "Nou, let op. Dit ben jij zelf. En je moet zorgen dat je zelf je allerbeste vriend bent", klonk het. "Want als je ruzie krijgt met jezelf, dan kan je gaan waar je wil, maar je neemt ‘m altijd mee”, aldus de Operator.
Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal