'Familie'-acteur Jo Hens onthult hoe hij 8 kilo afviel voor nieuwe rol: "Doe ik sinds januari" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteur Jo Hens onthult hoe hij 8 kilo afviel voor nieuwe rol: "Doe ik sinds januari"

'Familie'-acteur Jo Hens onthult hoe hij 8 kilo afviel voor nieuwe rol: "Doe ik sinds januari"

Jo Hens, die de rol van Niko vertolkt in 'Familie', is momenteel te zien in de theatervoorstelling 'Tot altijd'. Daarvoor viel hij op korte tijd ook 8 kilo af. Bij HLN Showbits onthult de acteur nu hoe hij dat klaargespeeld heeft.

Jo Hens vertolkt de hoofdrol in de nieuwe theatervoorstelling 'Tot altijd', gebaseerd op de gelijknamige film van Nic Balthazar uit 2012. Daarin wordt het verhaal verteld van Mario Verstraete, de eerste niet-terminale euthanasiepatiënt die leed aan multiple sclerose.

Daarvoor moest hij ook op korte tijd heel wat kilo's verliezen. Zo viel hij maar liefst 8 kilo af op enkele weken. Maar hoe heeft hij dat gedaan? "Ik heb sinds januari niet gedronken, heel veel gesport en heel hard op mijn eten gelet", vertelt de 'Familie'-acteur bij HLN Showbits.

Voedingsdeskundige

"Suikers mogen momenteel niet en ook op mijn uitstapjes naar het frituur heb ik zeer flink moeten bezuinigen. En zo is het eigenlijk vanzelf gegaan. Met een zeer goede voedingsdeskundige aan mijn zijde, zodat het allemaal gezond blijft."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws