'Familie'-acteur Yanni Bourguignon heeft somber nieuws over huwelijk: "Hebben we even geleden al beslist"

230110YANNIBOURGUIGNONINSTAGRAM
Yanni Bourguignon gaat al twee jaar als verloofde man door het leven. In 2021 ging de populaire ‘Familie’-acteur op één knie voor zijn vriendin Kelly. Maar nu heeft hij helaas minder goed nieuws over hun nakende huwelijk.
Twee jaar geleden vroeg Yanni Bourguignon, ofwel Cédric uit 'Familie', zijn vriendin Kelly ten huwelijk in Parijs. Het koppel wilde er geen gras over laten groeien, maar de geboorte van hun dochtertje Lyo in december vorig jaar stak een stokje voor hun trouwplannen. Maar nu Kelly opnieuw zwanger is, kunnen ze niet anders dan hun bruiloft opnieuw op de lange baan te schuiven.
“In september volgend jaar trouwen - de baby is uitgerekend voor eind maart - zou misschien haalbaar zijn. Maar of daar het geld voor is met een tweede kindje én een nieuw huis... Da's een ander paar mouwen”, haalt Yanni zijn schouders op in TV-Familie. Al heeft de ‘Familie’-acteur daar al een oplossing voor bedacht.

Feest

“Kelly en ik hebben al min of meer besloten dat we in de nabije toekomst voor de wet zullen trouwen. En dat we ons huwelijksfeest dan uitstellen tot wanneer er tijd en geld is. Ach, we zien wel”, besluit Yanni.