'Familie'-actrice Jools Jatta Janssens onherkenbaar met nieuwe look: "Heel anders, maar staat je prachtig"

231107joolsjattajanssensfamilievtm
Anderhalf jaar geleden maakte krullenbol Jools Jatta Janssens haar intrede in ‘Familie’ als krullenbol Jamila. Al is van die krullen nu nog maar weinig te zien. Op sociale media laat de actrice haar gloednieuwe look zien.
In maart 2022 maakten we kennis met Jamila in ‘Familie’, gespeeld door Jools Jatta Janssens. Maar het lijkt erop dat de actrice zich na anderhalf jaar een nieuwe look liet aanmeten. Na een bezoekje aan de kapper ziet Jools er onherkenbaar uit.
Vaarwel krullen, hallo lange lokken. Maar deze verrassende metamorfose valt duidelijk in de smaak. “Jij bent zo mooi”, “Prachtige verschijning”, “The hoftest”, “Heel anders, maar ook heel mooi”, “Heel knap met je haar zo” en “Staat je beeldig, dat lange haar”, willen Jools’ volgers meteen kwijt. “Precies Meghan Markle”, klinkt het zelfs in de comments.
Maar een gloednieuw kapsel… We weten allemaal wat dat in soapland betekent. Is Jools’ nieuwe look een voorbode van een onverwachte exit uit ‘Familie’? Of zal de actrice er binnenkort gewoon anders uitzien op het scherm? Dat valt voorlopig nog af te wachten.