Familie Pfaff deelt voor het eerst foto van Carmen sinds haar hersenbloeding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Familie Pfaff deelt voor het eerst foto van Carmen sinds haar hersenbloeding

Familie Pfaff deelt voor het eerst foto van Carmen sinds haar hersenbloeding

Carmen Pfaff werd in mei getroffen door een hersenbloeding. Op Instagram deelde Debby Pfaff, de oudste dochter van Carmen en Jean-Marie Pfaff, nu een prachtige familiefoto, waarop ook Carmen te zien is.

Het is allesbehalve een makkelijk jaar geweest voor de Pfaffs. In mei kreeg Carmen een hersenbloeding toen ze op het vliegtuig zat richting Mallorca. Daarvan moest ze maandenlang revalideren. Maar niet veel later ging het opnieuw mis.

Zo werd Carmen het slachtoffer van een gewelddadige home-invasion. "Niemand verdient zoiets. Niemand! Zeker zij niet", vertelde Jean-Marie daar onlangs nog over in Humo. Maar op maandag 4 december had de familie Pfaff ook een reden tot vieren.

70 kaarsjes

Jean-Marie Pfaff is namelijk 70 jaar geworden. En dat vierden ze met de hele familie. Zo deelde Debby een prachtige familiefoto op Instagram, waarop ook Carmen te bewonderen is. "Samen met de familie de 70ste verjaardag van de beste papa, opa en man vieren. We love you papa", staat er te lezen in het onderschrift.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws