Familie van Bart De Pauw reageert voor eerst na zijn wanhoopsdaad Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Familie van Bart De Pauw reageert voor eerst na zijn wanhoopsdaad

Familie van Bart De Pauw reageert voor eerst na zijn wanhoopsdaad

Eind februari werd Bart De Pauw na een zelfmoordpoging met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Gelukkig was hij al snel weer aan de beterhand. Het zijn geen gemakkelijke tijden geweest voor de televisiemaker. Maar hij kan nog steeds van allerlei kanten op de nodige steun rekenen.

Zo richtten enkele fans de Facebookgroep Steun Bart De Pauw op. “Nu en dan maak ik een post om mensen eraan te herinneren wat voor uitmuntend tv-maker Bart was”, vertelt oprichter Rik Ottevaere in TV-Familie. “Hij werd publiekelijk, als zijnde een monster, aan de schandpaal genageld. Ze hebben hem gebroken, ze hebben hem onrecht aangedaan. Ja, voor mij is dat niet meer of minder dan een heksenjacht geweest. Daarom willen wij hem met Steun Bart De Pauw een hart onder de riem steken.”

En dat is ook de familie van de tv-maker niet ontgaan. “Ik houd mijn lieve broer regelmatig en graag op de hoogte van jullie vaak ontroerend mooie en deugddoende woorden”, schreef zijn zus, Sofie De Pauw, onlangs in de steungroep. “Verschillende van onze familieleden zijn ook lid van deze groep en wij vinden het vooral geweldig leuk als er herinneringen worden opgehaald aan Barts onvergetelijke en fantastische programma’s.”

Nieuwe kans

En dat zal ook Bart zelf ongetwijfeld enorm veel deugd doen. “Van 'Schalkse Ruiters' en 'Het Geslacht De Pauw' tot 'Twee tot de zesde macht' en 'Willy's en Marjetten'. Bart bezorgde ieder van ons quasi elke zondagavond een lach op ons gezicht. Laat ons dat alsjeblieft niet vergeten”, klinkt het. “Onze steun staat los van de feiten. Ook al is Bart veroordeeld voor belaging en overlast, hij verdient sowieso een nieuwe kans, zoals iedereen. Die publieke vernedering staat niet in proportie tot de gepleegde feiten.”

49 claps
24 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws