'First dates'-barman Bram verwelkomt tweede kindje: "Wat een prachtige naam!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'First dates'-barman Bram verwelkomt tweede kindje: "Wat een prachtige naam!"

'First dates'-barman Bram verwelkomt tweede kindje: "Wat een prachtige naam!"

'First Dates'-barman Bram Van Geert en zijn vrouw Lien zopas de trotse ouders geworden van een tweede zoontje. Dat heuglijke babynieuws maakte hij zelf bekend op Instagram.

In juli lieten Bram en Lien weten dat ze opnieuw in verwachting waren. “Een beetje meer magie toevoegen aan ons gezin en een massa broedergevechten”, klonk het toen op sociale media. Zo mochten Bram en Lien in april 2022 al een zoontje verwelkomen, Jack.

Nu is hun tweede zoontje dus geboren. "Lou. Wat zijn wij blij dat jij hier bij ons bent. Ge kunt u geen fierdere mama, papa en broer voorstellen!", staat er te lezen bij enkele kiekjes van hun kersverse spruit. Het regent dan ook felicitaties richting het koppel. "Oh proficiat en wat een prachtige naam!", "Gefeliciteerd ! Welkom kleine Lou" en "Een dikke proficiat met jullie wondertje", klinkt het onder meer.

Verlies tweeling

In 2021 verloren Lien en Bram nog hun tweeling, August en Camille, vlak na de geboorte. Lien moest drie maanden voor de uitgerekende datum opgenomen worden in het ziekenhuis. Helaas haalde de tweeling het niet. “Samen met alle artsen hebben we gestreden om jullie zo lang mogelijk in mama’s buikje te houden. Dit hebben we op een ongelooflijke manier drie weken volgehouden. Maar nog steeds waren jullie te klein, nochtans zo perfect en zo volmaakt”, schreef Bram toen op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws