Gaat Nick uit 'Blind Getrouwd' weer trouwen? Kandidaat kondigt grote plannen aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gaat Nick uit 'Blind Getrouwd' weer trouwen? Kandidaat kondigt grote plannen aan

Gaat Nick uit 'Blind Getrouwd' weer trouwen? Kandidaat kondigt grote plannen aan

Bijna drie jaar geleden zagen we Nick Laenen in het huwelijksbootje stappen met Christophe Ramont in ‘Blind Getrouwd’. Hun sprookjeshuwelijk draaide helaas op een sisser uit. Gelukkig kende zijn liefdesleven daarna meer succes.

“Ik heb de liefde van mijn leven gevonden", glundert Nick Laenen in Het Laatste Nieuws. De tortelduifjes zijn nu anderhalf jaar samen en hebben onlangs nog samen een huis gekocht. “Huisje, tuintje, boompje, beestje zie ik volledig zitten”, besluit de voormalige ‘Blind Getrouwd’-deelnemer. “We wonen nu enkele weken in onze nieuwe stek en dat voelt héél goed. Het is fijn om samen thuis te komen.”

Voorlopig staat er nog ‘gescheiden’ op Nicks officiële papieren. “Dat is soms heel confronterend”, vindt hij. Daarom wil hij er maar al te graag weer ‘gehuwd' van maken. En zijn vriend duidelijk ook. “Maar wie dé vraag gaat stellen, zal een verrassing zijn. Zoals bij elk koppel komt dat wel als het zover is”, klinkt het. “Maar we hebben niet echt afgesproken wie er op één knie zal gaan. We zien wel.”

Eén ding weet Nick wel al: “Ik wil in de toekomst heel graag een trouwfeest geven met onze vrienden en zoiets opnieuw beleven. Maar dan wel op een andere manier, want bij ‘Blind Getrouwd' is dat natuurlijk geen gewone situatie.” Én het liefst in het buitenland. Ideeën genoeg, maar nog geen concrete plannen. “'Eerst een hond en dan trouwen', zeg ik altijd”, aldus Nick.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws