"Gefeliciteerd!": Vincent Banić en Bab Buelens hebben iets bijzonders te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Gefeliciteerd!": Vincent Banić en Bab Buelens hebben iets bijzonders te vieren

"Gefeliciteerd!": Vincent Banić en Bab Buelens hebben iets bijzonders te vieren

Vincent Banic en Bab Buelens hebben intussen al meer dan zes jaar een relatie. Nu hebben de tortelduifjes opnieuw iets speciaals te vieren en daar vertelt Vincent wat meer over op sociale media. Met deze post lokt hij meteen heel wat reacties uit.

Vincent Banić en Bab Buelens vormen al enkele jaren een van de knapste showbizzkoppels van Vlaanderen. De vonk sloeg over toen ze samen op de set van 'Familie' stonden en daarna wisten ze hun relatie een tijdje stil te houden. In februari 2021 kwamen we te weten dat ze zich verloofd hadden, maar wanneer ze elkaar het ja-woord gingen geven, verklapten ze niet.

Een paar maanden later kwam het nieuws naar buiten dat ze in het grootste geheim in het huwelijksbootje gestapt waren. Binnenkort zullen ze dus al twee jaar getrouwd zijn, maar vandaag hebben ze nog iets te vieren. Bab mag namelijk 29 kaarsjes uitblazen. "Gelukkige verjaardag schat!", schrijft Vincent op Instagram onder enkele knappe kiekjes van hun tweetjes. "Ik hou zoveel van jou", voegt hij er nog aan toe.

Felicitaties

Niet alleen Vincent, maar ook zijn volgers willen Bab een dikke proficiat wensen. "Een fijne verjaardag", "Gefeliciteerd" en "Happy birthday", klinkt het dan ook meermaals in de commentaren. Daarnaast laten ze ook nog verschillende lieve berichtjes achter. "Gewoon een prachtig koppel", "Mooie foto's" en "Jullie zijn gemaakt voor elkaar", reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws