Gert Verhulst is er nog niet goed van: "Brandweer is me moeten komen redden"

10052023gertverhulstphotonews
Gert Verhulst schittert opnieuw in ‘De Tafel van Vier’ en eerder deze week vertelde de gastheer in het praatprogramma openhartig over een angstaanjagende gebeurtenis. Afgelopen weekend moest de brandweer hem en zijn vrouw Ellen Callebout komen redden.
Maandagavond liet Gert Verhulst in 'De Tafel van Vier' weten dat hij en zijn vrouw Ellen Callebout iets verschrikkelijks hebben meegemaakt. Afgelopen vrijdag, iets voor middernacht, moest de brandweer van Antwerpen verwittigd worden. "Ik zat dit weekend vast in een lift", verklapte de gastheer. "De pompiers zijn mij moeten komen redden", zei hij.
Gert en Ellen zaten zo'n uur vast in de lift in een appartementsgebouw op de Entrepotkaai. "Dat wens ik niemand toe", aldus de gastheer. Ook onthulde hij nog wat meer over de interventie zelf. "Ik moest eruit kruipen en zei: 'Als nu de lift in gang schiet, is mijn vrouw in twee", lachte hij. 

Business as usual

Het Nieuwsblad schrijft dat de Brandweer Zone Antwerpen bevestigt dat het zo'n interventie heeft moeten uitvoeren afgelopen vrijdag. Toch was dat niet erg spectaculair voor deze brandweerlieden. "Business as usual", reageren zij. "Dergelijke oproepen komen meermaals per week binnen", klinkt het.