Gert Verhulst spreekt klare taal over zijn relaties met Josje Huisman en Karen Damen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst spreekt klare taal over zijn relaties met Josje Huisman en Karen Damen

Gert Verhulst spreekt klare taal over zijn relaties met Josje Huisman en Karen Damen

Gert Verhulst is toch wel vaker in het nieuws gekomen omwille van zijn relaties met twee K3'tjes. Zo was hij samen met Karen Damen en later ook met Josje Huisman.

Op Josje werd Gert verliefd terwijl hij met Ellen Callebout, zijn huidige vrouw, samen was. "As je mijn liefdesleven van de afgelopen 35 jaar bekijkt, is het saaier dan dat van de gemiddelde Nederlander", citeert Shownieuws hem.

"Mijn keuzes waren natuurlijk af en toe bijzonder en in het oog springend, maar voor de rest is mijn liefdesleven redelijk saai geweest", vervolgt Gert. "Ik hoop dat de meeste mannen een iets sprankelender liefdesleven hebben dan ik."

"Op een gegeven moment voel je toch dat je thuisgekomen bent. En dat je eigenlijk alle interesse in de rest verliest. Dat is wel wat mij de laatste tien jaar gebeurd is. En dat geeft ook rust, dat je het gevoel hebt dat je nergens anders hoeft te gaan zoeken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws