Geschokte Bé De Meyer neemt erg drastische beslissing over haar man Eddy Snelders Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Geschokte Bé De Meyer neemt erg drastische beslissing over haar man Eddy Snelders

Geschokte Bé De Meyer neemt erg drastische beslissing over haar man Eddy Snelders

Eddy Snelders heeft bekend heimelijk camera's te hebben geïnstalleerd in zijn vakantiehuis in Luxemburg en in de badkamer van zijn voormalige gezinswoning in Brasschaat.

Hij filmde vrienden en familieleden, inclusief zijn stiefdochter, tijdens privémomenten, waarbij hij onder andere een camera verborg in een oude klokradio.

De onthullingen volgden na een eerdere aanklacht tegen Snelders wegens exhibitionisme. Zijn vrouw, Bé De Meyer, oorspronkelijk een steunpilaar, is nu gescheiden van Snelders en wordt vertegenwoordigd door een familierechtadvocaat. Dat schrijft HLN.

Haar 26-jarige dochter, Snelders' stiefdochter, heeft alle banden verbroken en hoopt op excuses voor het verraad. Snelders, die minstens drie camera's verborg, werkt samen met de autoriteiten en ondergaat psychologische begeleiding om een seksueel trauma uit zijn kindertijd te verwerken.

De identificatie van de gefilmde slachtoffers is ingewikkeld, daar sommigen slechts gedeeltelijk in beeld zijn gebracht. De zaak heeft een aanzienlijke impact gehad op de betrokkenen, waaronder ook de schoondochter van Snelders, Nele Somers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws