Goedele Liekens staat voor aartsmoeilijke beslissing: "Het vreet aan me" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Goedele Liekens staat voor aartsmoeilijke beslissing: "Het vreet aan me"

Goedele Liekens staat voor aartsmoeilijke beslissing: "Het vreet aan me"

Goedele Liekens staat voor een moeilijke keuze. Volgend jaar zijn het verkiezingen, maar de Open Vld-politica is er nog niet aan uit of ze opnieuw op de lijst zal staan. Van één iets heeft ze nu wel genoeg.

Of politiek haar gelukkig maakt, daar kan Goedele Liekens niet op antwoorden. “Ja en nee. Maar wat weegt er door? Daar ben ik nog niet uit”, zegt de seksuologe eerlijk in Het Laatste Nieuws. “Volgend jaar zijn het verkiezingen, en ik weet echt niet of ik nog eens op een lijst ga staan. Binnenkort moet ik de knoop doorhakken, maar ik heb geen flauw idee of ik nog wil. Politiek is ongelofelijk boeiend”, vindt ze enerzijds.

“Er zijn véél meer slimme politici dan de mensen denken, ik ontmoet voortdurend interessante mensen, ik leer constant bij, en dat vind ik geweldig”, bedenkt Goedele zich. Maar tegelijk heeft politiek volgens haar een erg lelijke kant. “De bagger die je op sociale media over je heen krijgt, elke dag opnieuw, daar word ik echt niet beter van”, legt de politica uit. Dat wordt ze maar niet gewoon. “Natuurlijk weet ik dat ik me er niets van moet aantrekken, en toch doe ik het. Niemand is daar ongevoelig voor.”

"Dát is het vieze"

“Je scherm openen en een foto zien van een geweer dat in jouw richting afgevuurd wordt, dat doet iets met je”, biecht Goedele op. “Je mag je er nog zo bewust van zijn dat het domme mensen zijn die zoiets posten, of soldaten van het trollenleger van één bepaalde partij, toch vreet dat aan je. En dát is het vieze”, denkt de psychologe erover. “Elke keer ik in Vlaanderen buitenkom, krijg ik het gevoel dat ik omringd word door mensen die me haten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws