"Grote droom nagejaagd": 'Temptation'-Fabrizio gooit het over totaal andere boeg Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Grote droom nagejaagd": 'Temptation'-Fabrizio gooit het over totaal andere boeg

"Grote droom nagejaagd": 'Temptation'-Fabrizio gooit het over totaal andere boeg

Nadat Fabrizio Tzinaridis zijn haren afschoor en zijn tatoeages liet verwijderen, heeft de ex-‘Temptation Island’-verleider opnieuw een drastisch besluit genomen. De tattoo artist gooit het over een compleet andere boeg en opent binnenkort zijn eigen Grieks restaurant. Van een carrièreswitch gesproken.

Nadat Fabrizio eerder al een succesvolle tatoeagezaak uit de grond stampte, een cosmeticalijn uitbracht en zich bijschoolde tot lifecoach, mag de voormalige ‘Temptation’-verleider nu ook restauranteigenaar aan zijn cv toevoegen. “Ik was vorig jaar toevallig met mijn broers uiteten in een Grieks restaurant”, steekt Fabrizio van wal op zijn Instagramverhaal.

“Mijn oudste broer werkt al vijftien jaar in de horeca, en heeft altijd in Griekse restaurants gestaan. En hij is ook een dromer, zoals ik. Maar hij heeft die dromen nog nooit écht durven najagen”, legt de voormalige Bachelor uit. “Dus kwam ik met het idee om samen een Grieks restaurant te openen. ‘We zoeken een goede, Griekse chef, we zoeken een gebouw en we gaan het gewoon doen’, zei ik. Dat was ongeveer een jaar geleden, and the rest is history.”

‘The Greek’, zoals hun restaurant in Beringen heet, opent begin juni zijn deuren. Fabrizio zal weliswaar niet zelf in de keuken staan. “Ik ben een meester als het aankomt op eieren bakken, maar koken laat ik over aan onze Griekse chef. Deze man heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de Griekse keuken, en die gaat met veel plezier de lekkerste gerechten bereiden”, onthult hij op Instagram. Al zal Fabrizio wel bijspringen waar nodig: “Het is echt de bedoeling om zelf actief te zijn in de zaak.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws