Gunther Levi hakt moeilijke knoop door: "Ik weet niet of ik het ooit nog wil" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gunther Levi hakt moeilijke knoop door: "Ik weet niet of ik het ooit nog wil"

Gunther Levi hakt moeilijke knoop door: "Ik weet niet of ik het ooit nog wil"

Het is bijna een jaar geleden dat ‘Familie’-kijkers tot hun grote verbazing afscheid moesten nemen van oerpersonage Peter Van den Bossche, gespeeld door Gunther Levi. Momenteel is de acteur nog te zien in ‘#LikeMe’ op Ketnet, maar ook dat loopt op zijn einde. Betekent dat ook meteen het einde van Gunthers tv-carrière?

Als Gunther morgen een aanbieding krijgt om in een of andere tv-serie mee te spelen, weet hij niet of hij nog zou instemmen. “Daar ga ik toch nog eens serieus moeten over nadenken”, zegt de acteur in Primo. Gedurende zijn hele carrière heeft hij zingen en acteren altijd gecombineerd. “Ik weet soms niet hoe ik het allemaal gedaan heb, de voorbij jaren”, denkt hij erover.

“Ik heb dertig jaar op een rollercoaster gezeten. Ik weet niet of ik daar ooit nog zin in heb”, besluit Gunther. Voorlopig focust hij zich enkel op zijn zangcarrière. Zeker nu de Romeo’s het drukker hebben dan ooit. “Nu heb ik die stress niet meer. Het is perfect zoals het nu loopt”, aldus de voormalige ‘Familie’-acteur.

Voorlopig dus even geen televisie meer voor Gunther Levi. “’#LikeMe’ (waarvan het laatste seizoen nu op tv is, red.) en ‘Familie’ zitten erop. Dus even niet, neen”, klinkt het. “Maar er staan volgend jaar wat nieuwe projecten op de agenda en eind dit jaar begin ik aan iets nieuws”, onthult hij wel al. Of dat voor het kleine scherm zal zijn? “Misschien. Maar wat, dat mag ik nog niet verklappen”, aldus Gunther.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws