Gunther Neefs (58) kiest plots voor drastische carrièreswitch: "Een nieuwe wereld voor mij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gunther Neefs (58) kiest plots voor drastische carrièreswitch: "Een nieuwe wereld voor mij"

Gunther Neefs (58) kiest plots voor drastische carrièreswitch: "Een nieuwe wereld voor mij"

Gunther Neefs (58) staat al bijna veertig jaar op de planken. En dat doet hij steevast strak in het pak. Nu gaat de zanger ook een samenwerking aan met kledingketen e5 voor zijn eerste eigen kledinglijn. Dat vertelt hij in Story.

"Na 'Liefde voor Muziek' ben ik opnieuw in contact gekomen met e5, die mij en de muzikanten voor corona ook al gesponsord hadden voor onze podiumkledij tijdens de Route 66-tournee, en nu is er een nieuwe samenwerking", onthult de zanger in het weekblad.

"Ik heb er een eigen kledinglijn mogen ontwerpen, samen met creatieve professionals", vertelt hij vol trots over zijn eerste maatpakkencollectie. "Ik heb mijn zegje kunnen doen, ook over kleine maar belangrijke details, zoals knopen of stiksels. Een nieuwe wereld voor mij, maar ik vind het heerlijk om in dat creatieve proces betrokken te worden", aldus Gunther.

Ervaringsdeskundige

Na zoveel jaren is hij dan ook een ervaringsdeskundige. "Ik weet hoe draagcomfort aanvoelt en wat de noden daarvoor zijn. Ik heb een eigen logo met mijn naam in kalligrafie geborduurd: ik ben er superblij mee!"

De collectie in samenwerking met e5 'Dansaert Black designed for Günther Neefs' werd gelanceerd op 7 maart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws