Half jaar na verloving met Frederik: Natalia onthult meer over trouwplannen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Half jaar na verloving met Frederik: Natalia onthult meer over trouwplannen

Half jaar na verloving met Frederik: Natalia onthult meer over trouwplannen

Sinds november vorig jaar zijn Natalia en Frederik Binst verloofd, maar weten ze ook al wanneer ze elkaar het ja-woord zullen geven? In een gesprek met Story vertelt de zangeres nu al wat meer over hun huwelijksplannen.

Eind vorig jaar had Natalia heuglijk nieuws te melden. Zo werd ze in Jordanië ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Frederik. "Dat gebeurde tijdens de Halve Marathon des Sables. Ik viel compleet uit de licht, bibberend heb ik 'ja' gezegd", zegt de zangeres. Hoewel ze zeer gelukkig is, moet ze toegeven dat ze amper bezig zijn met de voorbereidingen van het huwelijk. "Ik kijk wel regelmatig naar trouwkledij op Pinterest", klinkt het.

Daarnaast verklapt ze ook dat ze dit jaar niet meer in het huwelijksbootje zullen stappen. "We mikken op 2024", verklapt ze. "En we willen het ook kleinschalig houden, wellicht in het buitenland. Misschien zelfs met de voetjes in het zand", gaat Natalia verder. Toch moet ze ook toegeven dat ze er nooit van gedroomd heeft om te trouwen. "Voor mij was het geen must, maar blijkbaar had ik toch een kind nodig om dat te willen. Anders had ik het nooit gedaan", bedenkt ze zich.

Bezegeling

Volgens haar heb je helemaal geen papiertje nodig om elkaar graag te zien en kan je ook gewoon een feest geven zonder te trouwen. "Maar nu we twee kinderen hebben en de liefde hier elke dag zo hard aanwezig is waardoor we elkaar nog liever zien, lijkt me dat een mooie bezegeling en sta ik er volmondig achter", aldus Natalia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws