Hanne, Marthe en Julia kondigen enorme verrassing aan: "Wordt 'n bijzonder jaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne, Marthe en Julia kondigen enorme verrassing aan: "Wordt 'n bijzonder jaar"

Hanne, Marthe en Julia kondigen enorme verrassing aan: "Wordt 'n bijzonder jaar"

Wat een jaar is het geweest voor de meisjes van K3. Hanne, Marthe en Julia blikken terug op spetterend 2022 boordevol optredens, nieuwe muziek, unieke kansen en bovenal enorm veel babygeluk. Maar ook 2023 heeft heel wat geweldige dingen voor hen in petto, want het is niet zomaar een jaar als een ander.

“2023 wordt een bijzonder jaar voor ons”, lezen we op de Instagrampagina van K3. De populaire meidengroep bestaat dit jaar namelijk 25 jaar. En deze bijzondere mijlpaal kunnen Hanne, Marthe en Julia natuurlijk niet zomaar aan zich laten voorbijgaan. “Om dat te vieren, gaat er van alles gebeuren: de ‘K3, Live Late Night’-concerten, K3-Dansdag, een cd, dvd, twee vinyls en nog veel meer”, kunnen ze nu al verklappen.

Hanne, Marthe en Julia vinden het dan ook een hele eer dat zij dit jaar een kwarteeuw aan K3 mogen vieren. “25 jaar is echt een hele poos, dat is namelijk ouder dan ikzelf”, klinkt het bij de eeuwig enthousiaste Julia. “K3 is er altijd geweest in mijn leven en dat gaat hopelijk ook nog lang zo blijven”, denkt het nieuwste K3-lid erover.

“Deze zomer geven we ook enkele concerten voor onze iets oudere fans met de show ‘K3, Live Late Night’ en daar kijk ik echt enorm naar uit. Sfeer en ambiance verzekerd!”, hint Marthe. En ook Hanne kan er na haar moederschapsrust weer helemaal tegenaan. “K3 bestaat dit jaar 25 jaar en wij zijn van plan om daar een spetterend feestje van te maken!”, zegt ze vastberaden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws