Hartverscheurend! Jeroen Meus kan overlijden moeilijk verwerken: "We missen je" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hartverscheurend! Jeroen Meus kan overlijden moeilijk verwerken: "We missen je"

Hartverscheurend! Jeroen Meus kan overlijden moeilijk verwerken: "We missen je"

Oudejaarsavond zal nooit meer hetzelfde zijn voor Jeroen Meus. De tv-kok moest vorig jaar net voor de jaarwisseling afscheid nemen van zijn broer Wim, die hij nu even herdenkt op Instagram.

“Net voor middernacht is mijn lieve broer voor altijd vertrokken”, liet Jeroen Meus op 1 januari 2022 weten op Instagram. “Al het vuurwerk is voortaan voor hem. Ik ga je missen, Wikke!” Op 31 december 2021 moest de kok zijn broer helaas afgeven na een lange strijd tegen darmkanker.

“365 dagen zonder broer”, schrijft Jeroen nu op Instagram. Daarbij deelt Jeroen een prachtige foto van zijn zoon Georges met zijn nonkel Wim. “Gelukkig Nieuwjaar, Wikke. We missen je”, klinkt het emotioneel.

Jeroens volgers zijn er als de bliksem bij om hem een hart onder de riem te steken. “Moeilijke momenten, heel veel sterkte toegewenst”, “Veel sterkte, Jeroen, ik weet dat dit pijn doet, het gemis zal altijd blijven, maar maak er het beste van tijdens de feestdagen, ook al is niet meer hetzelfde”, “Zo erg om je broer te moeten missen” en “Dikke knuffel”, willen ze kwijt in de reacties. Ook talloze hartjes - onder andere van Dina Tersago - stromen binnen onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws