Heeft Alexander al een nieuwe liefde gevonden? 'Blind Getrouwd'-kandidaat komt met opvallend nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Heeft Alexander al een nieuwe liefde gevonden? 'Blind Getrouwd'-kandidaat komt met opvallend nieuws

Heeft Alexander al een nieuwe liefde gevonden? 'Blind Getrouwd'-kandidaat komt met opvallend nieuws

Fleur en Alexander uit 'Blind Getrouwd' hebben dan toch besloten om als vrienden verder te gaan. Hier kwam je al te weten dat Fleur nog niet klaar is voor een nieuwe relatie. Maar hoe zit het nu met het liefdesleven van Alexander?

Hoewel Fleur en Alexander 'nee' zeiden tegen elkaar in 'Blind Getrouwd', zijn ze nog altijd zeer goede vrienden. "Absoluut. En dat komt ook omdat we beiden 200% achter die 'nee' staan", vertelt Alexander daarover in TV Familie.

"Als één van ons wél gevoelens had gehad, was het een ander verhaal geweest. Maar kijk: zelfs na het beslissingsmoment zijn we blijven babbelen met elkaar. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik tegen Fleur alles kan zeggen en vice versa", aldus Alexander.

Laten bezinken

Maar hoe staat het nu met hun liefdesleven? "Mijn hoofd staat nog niet naar daten of iemand anders", vertelde Fleur eerder al bij HLN Showbits. En bij Alexander klinkt hetzelfde verhaal. "Dat geldt ook voor mij. Maar Fleur grapte al in de reünieaflevering dat, als ik een nieuwe vriendin zou hebben, ze toch eerst eens langs haar zou moeten passeren ter goedkeuring. Maar nee, ook ik ga de tijd nemen om het even te laten bezinken. En wat er nog op mijn liefdespad komt, zie ik dan wel weer", besluit de 'Blind Getrouwd'-kandidaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws