Heeft Emma de liefde gevonden bij andere kandidaat? 'Blind Getrouwd'-deelneemster post opvallende foto Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Heeft Emma de liefde gevonden bij andere kandidaat? 'Blind Getrouwd'-deelneemster post opvallende foto

Heeft Emma de liefde gevonden bij andere kandidaat? 'Blind Getrouwd'-deelneemster post opvallende foto

Hoewel Emma Ramirez en Emile Vandekerckhove uit 'Blind Getrouwd' tijdens het beslissingsmoment nog volmondig 'ja' zeiden tegen elkaar, bleven de diepere gevoelens uit. De twee vormen dan ook al een tijdje geen koppel meer. Maar Emma vertoefde deze week wel in ander bekend gezelschap.

Zo deelde Emma een foto waarop ze poseert met enkele andere oud-kandidaten van 'Blind Getrouwd', namelijk Brecht De Geyter, Candice Martens én ... Joren Dumont. En ze hadden het duidelijk erg gezellig. Zo zakten ze samen af naar een kerstmarkt. "Kerstmarkt inzetten met deze toppers", staat er bij de foto te lezen.

<br>
Instagram Stories (@ema.rami)

Veel volgers vragen zich dan ook af of er iets moois aan het bloeien is tussen Joren en Emma. Joren werd eerder al gelinkt aan Isabelle nadat zij een innige foto van hun tweetjes postte op haar Instagramverhaal. "Een jaar te laat ingeschreven?", klonk het, maar volgens haar was dat slechts als grapje bedoeld.

Klassevrouw

Ook Joren benadrukte in Het Laatste Nieuws dat hij slechts vrienden is met Isabelle. Maar toen deed hij ook al een opvallende uitspraak over Emma. "Het klikt zeker tussen Isabelle en ik, maar ik kom ook zeer goed overeen met Fleur, Jolien en Emma. Ik leerde ze kennen op onze reünie en ik kan je verzekeren: het zijn stuk voor stuk ‘schatjes van patatjes’. Misschien moet ik gaan voor een mix van alle vrouwen. Ik hou van het zachte karakter van Fleur, de klasse van Emma, de natuurlijke schoonheid van Jolien en de humor van Isabelle", klonk het toen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws