"Heel confronterend": het loopt helemaal fout voor hoogzwangere Kato Callebaut op vakantie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Heel confronterend": het loopt helemaal fout voor hoogzwangere Kato Callebaut op vakantie

"Heel confronterend": het loopt helemaal fout voor hoogzwangere Kato Callebaut op vakantie

Het zijn spannende tijden voor The Starlings, met hun afgetrapte theatertour ‘Dream in Full Color’ en met hun baby’tje op komst. Als Kato Callebaut zich maar niet overdoet! Want op vakantie liep het onlangs nog goed mis voor de zangeres.

Kato Callebaut en Tom Dice leven op een roze wolk. The Starlings zijn vol enthousiasme aan hun tour begonnen en tellen vooral de dagen af tot de komst van hun kleine spruit. Kato is namelijk hoogzwanger en moet dit najaar nog bevallen. Hoe gelukkig de mama in spe ook is, de zwangerschap brengt soms wat nare probleempjes met zich mee.

Laatst nog toen The Starlings samen hun batterijen gingen opladen aan de Italiaanse Amalfikust. Hoewel dit niet Kato’s eerste reis als zwangere vrouw was, was het wel de zwaarste. “Dat was voor mij confronterend”, biecht de zangeres op in De Zondag. “Er zijn daar zoveel trappen en ik had mezelf wat overschat”, legt ze uit.

"Paar keer moeten stoppen"

“De terugweg ging gepaard met een paar tussenstops om mijn maag te legen”, lacht Kato. En dat heeft Tom natuurlijk vastgelegd op beeld. “Ook daar heeft Tom een Polaroid van gemaakt, voor de herinnering.” “Sinds Kato zwanger is, houden we ook foto’s bij van onze reizen in een reisboekje”, legt Tom uit. Gelukkig voor de zangeres zal de volgende reis al met z’n drietjes zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws