Heel emotionele Tinne Oltmans breekt in tranen uit: "Dit komt binnen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Heel emotionele Tinne Oltmans breekt in tranen uit: "Dit komt binnen"

Heel emotionele Tinne Oltmans breekt in tranen uit: "Dit komt binnen"

Tinne Oltmans kan haar tranen niet bedwingen in een nieuwe video die ze op haar Instagrampagina heeft geplaatst. Ze legt ook meteen uit wat haar juist zo emotioneel maakt.

Tine Oltmans is vooral bekend geworden als Lisa in de gelijknamige VTM-telenovelle. Wat velen niet weten, is dat Tinne ook hard werkt aan haar muziekcarrière. Onlangs heeft ze een nieuw nummer uitgebracht. 'Wat je doet met mij' staat op nummer acht in de Ultratop en daar moet ze nu wat over kwijt.

Op Instagram deelt ze nu een filmpje waarin ze te horen krijgt dat haar single voor de eerste keer in de top tien staat. In het begin ziet ze er heel gelukkig uit, maar plots wordt ze erg emotioneel. “Het werd ineens een emotionele rollercoaster. Een telenovelle is er niets tegen, maar het doet me zo veel”, schrijft Tinne.

Ook is ze haar fans niet vergeten. “Dank jullie wel om te luisteren, te streamen en aan te vragen bij de radio. Merci om mee te bouwen aan mijn droom”, aldus Tinne. In de commentaren laten zij weten dat ze heel blij zijn voor haar. “Zo trots op jou”, “Zo mooi” en “Je verdient dit zo hard”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws