Heidi Van Tielen kampt met aanhoudende gezondheidsproblemen: dit is er gaande Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Heidi Van Tielen kampt met aanhoudende gezondheidsproblemen: dit is er gaande

Heidi Van Tielen kampt met aanhoudende gezondheidsproblemen: dit is er gaande

Heidi Van Tielen liet maandagochtend weten dat ze in het ziekenhuis was voor een onderzoek. De radiopresentatrice wil namelijk komaf maken met iets waar ze al lang last van heeft. Op haar Instagramverhaal geeft ze zelf meer uitleg.

Heidi Van Tielen is intussen al meer dan drie jaar de trotse mama van een zoontje genaamd Magnus. Na de geboorte kreeg ze veel last van rugpijn en die klachten zijn nog steeds niet weg. Daarom heeft de Joe-presentatrice nu besloten om actie te ondernemen. Zo ging ze maandagochtend voor het eerst in lange tijd terug naar het ziekenhuis.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

"Na een jaar alle dokters en medicatie te vermijden, omdat ik het allemaal eventjes had gehad na meer dan anderhalf jaar onderzoeken, vandaag terug een medisch traject opgestart in de hoop ooit van mijn rugproblemen na de zwangerschap af te geraken", legt Heidi uit op haar Instagramverhaal. Het eerste onderzoek was een botscan.

Wachten

"Net een spuit met contrastvloeistof gehad en nu twee uur wachten", aldus Heidi. Gelukkig moest ze niet daar blijven wachten en mocht ze het ziekenhuis eventjes verlaten. Toen is ze maar een koffietje gaan drinken. "We maken er hier het beste van", zei ze. "Wel raar dat er nu door heel mijn lijf een gekke vloeistof loopt. Rap wat koffie bij kappen, seh", lacht ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws