Helmut Lotti deelt droevig nieuws: "Grootste mislukking in mijn leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Helmut Lotti deelt droevig nieuws: "Grootste mislukking in mijn leven"

Helmut Lotti deelt droevig nieuws: "Grootste mislukking in mijn leven"

Helmut Lotti heeft al heel wat watertjes doorzwommen als het aankomt op liefdesvlak. Zo heeft hi maar liefst drie scheidingen achter de rug. Daarover praat hij nu ook openhartig in het weekblad Story.

Helmut Lotti heeft één dochter, Messalina, uit zijn eerste huwelijk. In Story vertelt de zanger nu dat hij het nog altijd bijzonder erg vindt dat hij haar met gescheiden ouders heeft achtergelaten. Zeker omdat hij als kind hetzelfde moest doorstaan.

"Dat ik als kind van gescheiden ouders mijn dochter hetzelfde heb aangedaan, beschouw ik nog steeds als de grootste mislukking in mijn leven. Ik had gezworen dat het mij niet zou overkomen", aldus de zanger.

Spijt

Helaas heeft Helmut zijn dochter ook een tijdlang niet gezien na de breuk met haar moeder. "Tussen haar zesde en twaalfde heb ik Messalina praktisch niet gezien. Daar zal ik de rest van mijn leven spijt van hebben", bekent de zanger. Gelukkig heeft hij nu wel een goed contact met Messalina. "Sinds haar zeventiende hebben we opnieuw contact en onze band is ondertussen echt goed."

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws