Herbert Flack (73) heeft slecht nieuws over gezondheid: "In het ziekenhuis" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herbert Flack (73) heeft slecht nieuws over gezondheid: "In het ziekenhuis"

Herbert Flack (73) heeft slecht nieuws over gezondheid: "In het ziekenhuis"

Binnenkort staat Herbert Flack opnieuw op de planken in ‘Assisen, de pizzamoord’. En maar goed ook, want het had geen haar gescheeld of ze mochten op zoek naar een vervanger. De 73-jarige acteur kampte helaas met ernstige gezondheidsproblemen.

Binnenkort duikt Herbert Flack met ‘Assisen, de pizzamoord’ opnieuw het theater in. En dat kwam geen moment te vroeg. “Ik wil gewoon een aantal weken fun hebben, terug mensen ontmoeten na veel te lang geïsoleerd te zijn”, zegt de acteur in Het Laatste Nieuws.

Na zijn rollen in de spektakelmusical ‘40-45' en ‘Familie' ging Herbert maar een triestige winter tegemoet. De acteur kampte met ernstige rugproblemen. “Drie weken heb ik in het ziekenhuis gelegen met een ontspoorde hernia waarvoor ze microchirurgie aan m'n ruggengraat hebben toegepast”, vertelt hij in de krant.

Kan terugkeren

“Alleen zijn in dat ziekenhuis: ik kon niet weg, ik zat letterlijk gevangen”, blaast hij. “Ik ben altijd een sterke beer geweest, maar een ruggengraat die knakt: ik realiseer me nu dat ik moet opletten want zo'n hernia kan terugkeren”, beseft Herbert maar al te goed. Gelukkig kan hij er nu, na een intense revalidatie, opnieuw tegenaan.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws