Herman Brusselmans deelt na geboorte van zoontje Roman opnieuw heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans deelt na geboorte van zoontje Roman opnieuw heuglijk nieuws

Herman Brusselmans deelt na geboorte van zoontje Roman opnieuw heuglijk nieuws

Vorige maand mocht de 65-jarige Herman Brusselmans zijn eerste kindje in de armen sluiten. In ‘De Tafel van Vier’ vertelde hij wat meer over zijn zoontje en hij had ook zeer goed nieuws te melden.

Op 22 februari mochten Herman Brusselmans en zijn partner Lena hun zoontje verwelkomen. Roman kwam vroeger dan verwacht ter wereld, want de moeder had een zwangerschapsvergiftiging opgelopen. Dinsdagavond was de kersverse papa te gast in het Play4-programma ‘De Tafel van Vier’ en daar gaf hij een update over de gezondheid van de baby.

Zo vertelde de schrijver dat hij rechtstreeks van Kind en Gezin kwam, waar ze Roman grondig hadden onderzocht. “We hebben nu de gehoortest gedaan en die was perfect in orde”, aldus Herman. “Zijn gewicht is oké, zijn lengte is oké. En morgen is hij drie weken oud”, zei hij. “Hij woog 2,8 kg, nu weegt hij al 3,2 kg”, klonk het trots.

Bovendien geniet hij ook heel hard van het vaderschap. Zo vertelde Herman zelfs dat hij al drie weken niet meer buiten was geweest. “Ik zit continu naar die kleine te kijken. Ik amuseer mij ermee, het is zo’n leuk bazeke. Ik ben echt verliefd op dat manneke”, gaf hij eerlijk toe. “Ik ben een softie geworden door dat kind”, bedacht hij zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws