Het gaat goed fout bij Charlotte De Bruyne op de set van 'Het smelt': "Opnames hebben 10 dagen stilgelegen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het gaat goed fout bij Charlotte De Bruyne op de set van 'Het smelt': "Opnames hebben 10 dagen stilgelegen"

Het gaat goed fout bij Charlotte De Bruyne op de set van 'Het smelt': "Opnames hebben 10 dagen stilgelegen"

Sinds gisteren kan je Charlotte De Bruyne op het witte doek bewonderen in de ‘Het smelt’, het regiedebuut van actrice Veerle Baetens gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lize Spit uit 2016. De film wordt zeker en vast een groot succes. De opnames daarentegen verliepen niet bepaald vlekkeloos.

Wie blijft zitten voor de eindgeneriek van ‘Het smelt’, zal opvallend genoeg een eervolle vermelding voor een ‘coronacoördinator’ zien. En daar heeft Charlotte De Bruyne duidelijk geen al te goede herinneringen aan. “Ach, zwijg! Ik heb een coronabesmetting opgelopen tijdens de opnameperiode en dat was verschrikkelijk”, vertelt de actrice in Primo.

“'s Ochtends liet ik een test doen in de camionette en tot mijn schrik bleek ik positief te zijn”, herinnert Charlotte zich. Het gevolg? “De hele filmset moest opkrassen en we hebben tien dagen stilgelegen. De productie kon alles opnieuw beginnen plannen”, aldus de actrice.

Akelig

Gelukkig heeft Charlotte niet al te veel last gehad van haar besmetting. “Het viel mee. Ik had een zware verkoudheid. Maar akelig was dat mijn geur en smaak weg waren”, legt ze uit. “Ik heb horrorverhalen gehoord van mensen bij wie dat nooit teruggekeerd is. Gelukkig is dat bij mij niet het geval”, klinkt het opgelucht. “Want zo sluit je je toch een beetje af van de rest van de wereld, en van genot ook. Want zelfs je kind of je lief vastpakken voelt dan totaal anders. Da's een heel andere beleving als je niks ruikt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws