"Het is officieel": Yanni Bourguignon uit 'Familie' is klaar voor volgende grote stap met z'n vriendin Kelly

230830yannibourguignonkellyinstagram
In ‘Familie’ mag Cédric van geluk spreken, nu hij de wraakactie van Elena heeft overleefd. Maar ook in het echte leven lacht het geluk acteur Yanni Bourguignon toe. Op sociale media maakt hij groot nieuws bekend.
Yanni Bourguignon is al anderhalf jaar verloofd met zijn vriendin Kelly. Eind 2021 ging de ‘Familie’-acteur voor haar op één knie in Parijs. Normaal gezien zou het verliefde koppeltje deze zomer in het huwelijksbootje stappen, maar die plannen vielen in het water. “Dat was het plan, tot onze dochter Lyo geboren werd in december”, lacht Yanni in Story.
Maar van uitstel komt geen afstel. “Kelly en ik hadden zoiets van: we trouwen dan in de zomer van 2024”, aldus het ‘Familie’-gezicht. Maar voor het zover is, hebben Yanni en Kelly andere leuke vooruitzichten. Zo verhuist het koppel binnenkort naar hun gloednieuwe liefdesnestje. Op Instagram liet de acteur zojuist weten dat hun huis in Lint te koop staat.

Wie koopt het?

“Het is dan officieel, hé. Wie koopt ons huisje?”, vraagt Yanni op zijn verhaal. “Delen is lief, kopen nog liever”, knipoogt hij. De acteur is duidelijk klaar voor de volgende grote stap in zijn leven. Altijd al benieuw geweest hoe het huis van een ‘Familie’-acteur eruitziet? Via deze website krijg je een exclusieve inkijk in zijn woning.