Het is zover! Junior Planckaert en zijn vriendin Pauline kondigen groot nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het is zover! Junior Planckaert en zijn vriendin Pauline kondigen groot nieuws aan

Het is zover! Junior Planckaert en zijn vriendin Pauline kondigen groot nieuws aan

Junior Planckaert is intussen al ruim twee jaar samen met Pauline De Vos. Eerder verklapte Pauline al dat het koppel denkt aan samenwonen. In Story heeft Junior daar nu ook groot nieuws over.

Zo is Junior volop bezig met het zoeken van een liefdesnestje voor hun tweetjes. "We willen dat graag. Ik ben wat aan het rondkijken, maar er zit geen haast achter", aldus Junior. En de jongste zoon van Eddy Planckaert heeft ook een sterke voorkeur voor de plaats van dat liefdesstekje.

"Als ik mag dromen, dan het liefst op de berg in de Ardennen waar mijn ouders en ik nu wonen", vertelt Junior. "Ik ben me aan het informeren of we hier mogen bouwen. Ik vind het zalig om afgelegen in het midden van een bos te wonen, ik zou niet kunnen aarden tussen buren." En ook Pauline is voor dat idee te vinden.

Nieuwe job

"Pauline - die in het Henegouwse Celles woont - ziet het ook wel zitten om naar hier te verhuizen, ook al is ze onlangs veranderd van job. Ze werkt niet langer als hr-consulent, maar wel als medisch secretaresse in het AZ Groeninge in Kortrijk. Ze had nood aan een nieuwe uitdaging", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws