Het loopt volledig uit de hand voor Ben Crabbé: "Je staat compleet machteloos"

bencrabbephotonews
Ben Crabbé is aan zijn 30ste seizoen ‘Blokken’ begonnen. Een mooie mijlpaal, al kan je je wellicht voorstellen dat er in al die jaren heel wat roddels zijn verspreid over de presentator. Onlangs nog!
In de podcast ‘Achter De Schermen’ werd dit voorjaar nog verteld dat Ben Crabbé een trap liet bouwen in de opnamestudio zodat hij naar zijn persoonlijke wc zou kunnen zonder daarvoor door het publiek te moeten. “Een complete leugen”, reageert de presentator daar voor het eerst op in Het Laatste Nieuws. “We nemen de show op in de gebouwen van Videohouse. Daar zijn de kleedkamers en het sanitair op een verdieping, en de set op de begane grond”, legt Ben uit.
“Op een dag zag ik dat Videohouse inderdaad een trap gebouwd had. Daardoor konden kandidaten en medewerkers sneller naar de set gaan zonder dat ze daarvoor door het publiek moesten. Ik had daar niets te maken”, zegt de quizmaster met de hand op het hart. “Alsof ik een eigen wc zou hebben... Komaan, jongens.”

Machteloos

Toch ging de bal al snel aan het rollen en heeft dit bericht heel wat teweeggebracht. Ben kan niet ontkennen dat zulke roddels iets met hem doen. “Dit was slechts een fait divers, maar elke krant had dat overgenomen. Je staat machteloos tegenover zo'n leugen”, aldus de presentator. “Ik had me voorgenomen om er niet op te reageren, maar nu je ernaar vraagt, kan ik het even goed uit de wereld helpen”, besluit hij.