"Het mooiste gezinnetje": Kat Kerkhofs betovert met schattige foto's van zoontje

230427driesmertenskatkerkhofsinstagram
Een tijdje geleden stond ze nog bij ons op het podium van ‘The Masked Singer’ als Soaperstar, intussen is Kat Kerkhofs al een hele tijd terug thuis bij haar lieftallige gezinnetje in Turkije. Daar deelt de Play4-presentatrice nu enkele prachtige beelden van op sociale media.
Terwijl de zomerse temperaturen bij ons nog wat op zich laten wachten, heeft Kat Kerkhofs niet te klagen. Zij geniet van zon, zee en strand in het zonovergoten Turkije. En dat doet ze niet alleen. Kat is in het goede gezelschap van haar man Dries Mertens en hun zoontje Ciro Romeo (1). Maar ook haar zus Lyn Kerkhofs is op bezoek met haar vriend en dochtertje Billie, die eind december geboren werd.
De familie Kerkhofs is dus even herenigd. En Ciro Romeo kon al uitgebreid kennismaken met zijn nichtje. Dat levert - hoe kan het ook anders? - prachtige beelden op. Er zijn duidelijk heel wat harten gesmolten. “Oooh, Ciro”, “Zo lief”, “Wat een cutie”, “Mooie baby”, “Maar is dat een schoon kindje!”, “Cuteness overload”, “Het beste gezinnetje”, “Zo mooi, jullie drietjes”, “Schatjes”, “Love this family” en “Prachtige foto’s”, reageren Kats volgers vertederd.