"Zó mooi": Lyn Kerkhofs ontroert met prachtige foto van pasgeboren dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zó mooi": Lyn Kerkhofs ontroert met prachtige foto van pasgeboren dochtertje

"Zó mooi": Lyn Kerkhofs ontroert met prachtige foto van pasgeboren dochtertje

Lyn, de zus van Kat Kerkhofs, mocht 2022 in alle schoonheid afsluiten. Op het einde van het jaar is ze bevallen van haar eerste kindje. Op Instagram deelt de kersverse mama een schattige foto van de kleine spruit, die alle harten doet smelten.

Voor de familie Kerkhofs was 2022 in ieder geval een jaar om nooit meer te vergeten. Nadat Lyn in maart tante werd van de kleine Ciro Romeo, het zoontje van Kat Kerkhofs en Dries Mertens, werd ze enkele maanden later zelf trotse mama. En Kat Kerkhofs trotse meter. Op 18 december is Lyn bevallen van haar eerste kindje. Ze kreeg een dochtertje, Billie.

Voor Lyn was het wellicht de mooiste valentijn in jaren. Kat Kerkhofs’ zus kreeg dit jaar een dubbele portie liefde. Zij bracht de dag van de liefde door met haar kersverse gezinnetje. “My funny valentines”, schrijft ze op Instagram bij een schattig kiekje van haar pasgeboren dochtertje in de armen van haar trotse papa.

De kleine Billie doet de harten van haar mama’s volgers in een mum van tijd sneller slaan. “Oooh”, “Ma zo schoon, Lyn”, “Mooi, mooi”, “Zalig”, “Heerlijk” en “Zó schoon”, schrijven ze tussen alle hartjes in de reacties.

Populair

Laatste nieuws