"Het perfecte koppel": Staf Coppens en zijn vrouw Monique maken wondermooi nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Het perfecte koppel": Staf Coppens en zijn vrouw Monique maken wondermooi nieuws bekend

"Het perfecte koppel": Staf Coppens en zijn vrouw Monique maken wondermooi nieuws bekend

Staf Coppens geniet momenteel met zijn gezin van een prachtige reis door Noorwegen. Daar hebben hij en zijn vrouw Monique bovendien meteen iets heel bijzonders te vieren.

Voor Monique is haar vakantie met Staf en hun twee kinderen Beau en Nora extra speciaal. De vrouw van de populaire VTM-presentator heeft sinds vandaag namelijk een nieuwe voordeur. Vijftig kaarsjes mocht ze uitblazen. Staf legt zijn wederhelft dan ook stevig in de watten.

“Cheers! Vandaag 50”, schrijft hij bij een kiekje van zijn grote liefde op Instagram. Gevolgd door deze liefdevolle boodschap: “Voor mij ben je de beste. Oprecht, rechttoe rechtaan, dwars door zee, soms koppig, af en toe onzeker, hart op de tong, attent, zorgzaam... Wat hou ik van alles, op naar nog eens 50. Dank dat ik je man mag zijn!”

Met deze wondermooie woorden heeft Staf ongetwijfeld punten gescoord. “Hoe mooi is dat”, “Jullie zijn voor mij het perfecte koppel”, “Zo’n voorbeeldkoppel” en “Nog veel gelukkige jaren gewenst”, schrijven ook zijn volgers ontroerd. Monique wordt bovendien al snel overstelpt door felicitaties. “Hoeraaa”, “Van harte gefeliciteerd”, “Gelukkige verjaardag” en “Schol”, klinkt het in de reacties. Maar wat Stafs volgers vooral opgevallen is: “50 jaar?! Ik zou tekenen om er zo uit te zien op mijn 50ste.”

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws