Het wordt Jacques Vermeire allemaal te veel: "Dat heeft mijn vaderhart gebroken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het wordt Jacques Vermeire allemaal te veel: "Dat heeft mijn vaderhart gebroken"

Het wordt Jacques Vermeire allemaal te veel: "Dat heeft mijn vaderhart gebroken"

Onlangs konden we Jacques Vermeire en zijn kroost nog op de voet volgen in ‘De Vermeires’ op VTM. Maar hun realityreeks krijgt helaas geen vervolg. De pater familias heeft er zelf de stekker uitgetrokken. En de reden daarvoor is erg duidelijk.

Jacques Vermeire staat binnenkort weer op de planken met zijn nieuwe zaalshow, 'Zaalshow 2.0', samen met Luc Verschueren. Eindelijk iets positiefs na alle vernietigende kritiek op de realityreeks rond zijn gezin. Die heeft er bij Jacques duidelijk harder ingehakt dan hij eerst durfde toe te geven. En dat is precies de reden waarom de komiek nu wil stoppen met ‘De Vermeires’.

“Er komt geen tweede reeks. Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken, op een vriendelijke manier”, zegt Jacques in Dag Allemaal. De komiek hapte om twee redenen toe voor de docusoap. “Voor de carrière van mijn kinderen, en omdat 't plezant zou zijn. Maar is het plezant geworden? Nee”, klinkt het. “Niet voor mij en niet voor mijn kinderen. Vijf maanden aan een stuk heb ik zware kritiek over mij heen gekregen, vollen bak, en dat begon al op voorhand.”

Mijn vaderhart brak

“En dan de manier waarop Julie werd aangepakt... Dat breekt mijn vaderhart”, geeft Jacques eerlijk toe. “Dus waarom zouden we het nog doen? Julie komt wel op haar pootjes terecht, er is niets gebeurd”, denkt haar vader erover.

“Kijk, ik kan tegen een stootje. Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik zeg: laat het zijn. Ik val niemand aan, ieder zijn mening. Maar dit wil ik niet nog eens meemaken”, besluit de acteur. “Er zijn benamingen gebruikt... Sorry, daar ben ik een beetje te oud voor. Ik wil mij niet bezighouden met negativiteit, ik wil me amuseren”, aldus Jacques.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws