Hilde De Baerdemaeker krijgt veel reacties op bikinifoto: "Zou ik nooit doen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hilde De Baerdemaeker krijgt veel reacties op bikinifoto: "Zou ik nooit doen!"

Hilde De Baerdemaeker krijgt veel reacties op bikinifoto: "Zou ik nooit doen!"

Hilde De Baerdemaeker verbluft al haar volgers met een nieuwe foto waarop ze te zien is in bikini. De actrice krijgt al snel heel wat commentaar op dit nieuwe plaatje.

Hilde De Baerdemaeker laat op Instagram zien dat ze ondanks het koude weer toch in haar zwemvijver vertoeft. “12 graden is het water in onze vijver nu. Ja, dat is koud”, begint ze. Toch heeft ze een goede reden voor in het water te gaan. “Dit is deel van mijn training en ontwikkeling van mijn mindset”, verklapt ze.

Ze wil namelijk bewust leren omgaan met stress. “Om mijn ademhaling en al mijn triggers en prikkels onder controle te krijgen”, legt ze uit. Ze geeft toe dat het niet gemakkelijk is, maar het laat haar wel goed voelen. “Erin gaan en rustig kunnen blijven ademen is een overwinning”, besluit ze.

Veel van haar volgers schrijven dat ze bewondering hebben voor haar.“Zot! Dat zou ik nooit doen”, “Respect, Hilde”, “Niets voor mij!”, “Chapeau”, “Topmadam”, “Stoere vrouw”, “Hoedje af”, “Zou het zelf niet kunnen”, “Geweldig” en “Heldin”, klinkt het in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws