Hoe romantisch! Zo vieren Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd' hun eerste huwelijksverjaardag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hoe romantisch! Zo vieren Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd' hun eerste huwelijksverjaardag

Hoe romantisch! Zo vieren Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd' hun eerste huwelijksverjaardag

2 juni 2022, het is een dag die Florence Vandoorne en Jiri Punt van hun leven niet meer zullen vergeten. Precies een jaar geleden stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje in ‘Blind Getrouwd’. En dat zal gevierd worden!

Het was dé verrassing van het seizoen: Florence en Jiri, de twee slakjes van de hoop, zoals ze zichzelf noemden, die op het einde van het experiment volmondig ‘ja’ zeiden. Een jaar later hebben de twee nog geen beetje spijt van die beslissing. “We zijn zo gelukkig samen”, glundert Florence in Het Laatste Nieuws. “We groeien steeds dichter naar elkaar toe. Wat ik nu met Jiri heb: dat is het mooiste ‘Blind getrouwd'-einde dat je jezelf kan toewensen.”

“Na het beslissingsmoment en de reünie daagde het me: ik wilde deze relatie een kans geven. Ik had die tijd zonder camera's nodig om dat te beseffen”, legt de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster uit. En die aanpak heeft duidelijk gewerkt. Want nu, net terug van hun prachtige reis door Bali, mogen Florence en Jiri zelfs hun eerste huwelijksverjaardag vieren. En dat doen ze uitgebreid.

Terug in de tijd

Speciaal voor deze bijzondere dag, keert het koppeltje terug naar de dag dat ze blind trouwden. Daarbij hoort een wandeling in het park van het gemeentehuis waar ze elkaar eeuwige trouw beloofden, een diner in de zaal van hun trouwfeest en een overnachting in de B&B waar ze ook hun huwelijksnacht doorbrachten. Kan het nog romantischer?

Florence en Jiri zijn een jaar na datum het enige koppel dat overblijft van hun ‘Blind Getrouwd’-seizoen. Brecht en Dziubi gingen onlangs helaas uit elkaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws