Hoelang zal Bill Barberis te zien zijn in 'Familie'? Acteur verklapt zelf het antwoord Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hoelang zal Bill Barberis te zien zijn in 'Familie'? Acteur verklapt zelf het antwoord

Hoelang zal Bill Barberis te zien zijn in 'Familie'? Acteur verklapt zelf het antwoord

Vanaf dinsdag 9 januari maakt Bill Barberis, die ook al vier jaar te zien was in 'Thuis', zijn intrede in 'Familie'. Daarin zal hij de rol van Linus, de psycholoog van Veronique Van den Bossche (Sandrine André), vertolken. In Het Laatste Nieuws onthult de 41-jarige acteur nu ook al wat meer over zijn rol.

Veronique blijft worstelen met haar verleden. Zo heeft ze het nog altijd moeilijk met de dood van Koen Peyskens (Sieg De Doncker). Daarom schakelt ze de hulp in van een psycholoog, Linus. En die rol wordt vertolkt door niemand minder dan Bill Barberis, die van 2013 tot 2017 ook te zien was in 'Thuis' als Toon Vrancken.

"Ik was meteen enthousiast toen me gevraagd werd om de rol van Linus te vertolken in Familie”, vertelt de acteur in een persbericht. "De eerste draaidagen waren best pittig, want je springt als nieuwkomer op een trein die al flink aan het bollen is. Maar ik voelde snel dat ik in een zeer fijne ploeg terechtkwam en dat gaf me veel goesting voor de toekomst. Sandrine André is bovendien een bijzondere actrice. Het was de eerste keer dat ik met haar samenwerkte, maar het klikte meteen. De ontmoeting met Linus zal voor Véronique nog heel wat in gang zetten ...", klinkt het.

Timing

Maar hoelang zal Bill Barberis te zien zijn in 'Familie'? Helaas kan de acteur daar nog niet veel over kwijt. "Dat weet ik zelf ook nog niet", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Er hangt veel in de lucht om te laten gebeuren, maar ik weet niks over de timing. Ik vermoed dat de scenaristen ook eerst eens willen zien of het allemaal wel goed pakt in beeld. Ik ben dus zelf ook wel benieuwd naar de reacties van de kijkers", aldus Bill.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws