Hugo kondigt prachtig nieuws aan na dood van Nicole: "Dit verzacht de pijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo kondigt prachtig nieuws aan na dood van Nicole: "Dit verzacht de pijn"

Hugo kondigt prachtig nieuws aan na dood van Nicole: "Dit verzacht de pijn"

Al bijna drie maanden geleden moest Hugo Sigal helaas afscheid nemen van zijn Colleke. Op 4 november 2022 kwam Nicole Josy, die al een hele tijd aan alzheimer leed, om het leven na een dodelijke val van de trap. Nu heeft de zanger en acteur iets te vieren, dat zijn verdriet wellicht weer een tikkeltje draaglijker maakt.

Hugo klimt stilaan uit een diep dal na het overlijden van Nicole. Zo trapte hij twee weken geleden de avant-première van het laatste ‘#LikeMe’-seizoen af en woonde hij vorige week de grote finale van ‘Eurosong 2023’ bij. “Ik wil weer vooruit in het leven dat me rest, samen met jullie en met Colleke”, liet de zanger onlangs nog weten op Instagram.

Dat zal nu net weer een tikkeltje makkelijker zijn, want Hugo kreeg afgelopen weekend fantastisch nieuws te horen. De familie is weer een kleine spruit rijker. “Een nieuw leven verzacht een beetje de pijn”, wil de zanger erover kwijt op Instagram. Daarbij deelt hij een prachtige foto met de nieuwste aanwinst van de familie. “Welkom in onze familie, Léon”, klinkt het.

“Proficiat met dit kleine wondertje”, “Veel geluk gewenst aan de familie”, “Geniet ervan”, “Nicolleke zou trots zijn”, “Prachtige naam” en “Wat een schoon boeleke”, lezen we tussen de talloze gelukswensen in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws